Станете волонтер во ЕУ ИНСТИТУТ Скопје

Преку волонтерството кое претставува доброволно давање на услуги инспирирано од слободна волја и желба да се помогне, заеднички дејствуваме за создавање подобро и сигурно место за живеење.

Дознајте:

 • Дали младите во регионот волонтираат?!
 • Раскажете ни како вие гледате на волонтерството?!
 • Дали сте запознаени со волонтерски можности?!
 • Дали кај вас постои интерес за вклучување во волонтерски активности?!

Цел на волонтерите:

Организација која преку процес на мобилизирање на волонтери ќе обезбеди одржлива помош на ранливо население.

 • Хуманост
 • Непристрасност
 • Неутралност
 • Независност
 • Доброволна служба
 • Единство
 • Универзалност

Направете животна промена. Станете дел од семејството на ЕУ ИНСТИТУТ Скопје ( добијте привилегија да учествувате во работните процеси ).

Бидете дел од нашите активности 

Испратете ни ваше мотивациско писмо или кратка биографија