Добредојдени се сите ваши предлози кои вие би ни ги упатиле, се со цел да бидеме поблиску до вашите потреби за решавање на одредени проблеми кои ги имате во животот, работата и општеството.


Пополни и испрати


    ЕУ ИНСТИТУТ Скопје

     Ул. 9 Мај бр.42, 5-ти кат Скопје, Македонија 1000

     ++389 (0)77 660 363