Име

  Презиме

  Место на живеење

  E-mail

  Телефон

  Пол
  МашкиЖенски

  Националност
  МакедонскаАлбанскаДруга

  Возраст
  18 - 29 години30 + години

  Дали во исто време студирате и работите ?
  ДаНе

  Каде работите?
  Приватен секторЈавен секторНе работам

  Дали работите со...
  полно работно времескратено работно времефлексибилно работно време

  Дали работите само хонорарна работа?
  ДаНе

  Дали работите дополнителна-хонорарна работа освен тоа што сте во редовен работен однос?
  ДаНе

  Дали доволно заработувате?
  ДаНе

  Дали сакате хонорарна работа без оглед на вашата возраст?
  ДаНе

  Дали сте корисник на некаков вид на осигурување?
  ДржавноПриватно

  Дали би сакале да имате доволно финансиски средства за исполнување на квалитен живот?
  ДаНе

  Дали отприлика знаете колку чини денешното образование за 4 годишни студии?
  ДаНе

  Дали сакате финансиски да ги обезбедите вашите деца?
  ДаНеМоже би

  Дали мислите дека децата денес имаат шанса да успеат без финансиска поддршка од родителите?
  ДаНе

  Плаќате ли кредит?
  ДаНе

  Што мислите колку чини месечно самостојно да живеете како млад човек?

  Дали мислите дека ќе имате сигурна пензија?
  ДаНеМоже би

  Дали штедите?
  ДаНе

  Дали би сакале да штедите одреден сума на пари месечно без тоа да влијае на удобноста на вашиот живот и семеен буџет?
  ДаНеМоже би

  Дали мислите дека луѓето штедат во услови на COVID-19 криза и глобална пандемија?
  ДаНе

  Кого би сакале да препорачате да дојде на бесплатна финансиска едукација?