Услуги во доменот на , комуникациски вештини, говорот на телото, профилизирање, напредни техники на профилизирање, подготовка на кандидати за интервју за вработување, подготовка на лично CV, менаџмент, дигиталната писменост, лидерство и преговарачки вештини, социо-емоционален развој на деца од предучилишна и училишна возраст. Придружете се на нашите обуки. Унапредте ја својата кариера, остварете подобри резултати и зголемете ги вашите приходи.

Стоиме на располагање за сите детали и информации.

Инструкции за уплата

 • НАЗИВ НА СЕДИШТЕ НА НАЛОГОДАВАЧ (УПЛАЌАЧ): Доколку за вас уплаќа друго лице, обавезно напишете го во ова поле името на учесникот на обуката
 • ЦЕЛ НА ДОЗНАКА: Уплата за обука (пишувате назив на обуката и датум на одржување)
 • НАЗИВ НА СЕДИШТЕ НА ПРИМАЧ: “ЕУ ИНСТИТУТ Скопје“
 • ДЕНАРСКА ТРАНСАКЦИСКА СМЕТКА: 210-0731523601-48
 • БАНКА НА ПРИМАЧ: НЛБ БАНКА
 • ИЗНОС: Цена на обуката
 • Уплатата е потребно да ја реализирате најдоцна 3 дена пред започнување на закажаниот термин за обука. Потврда од уплатата (скенирано) се испраќа на. info@euinstitute.eu

НАПОМЕНА

За било која неведена обука се добива електронски сертификат. Доколку имате уплатено обука и поради одредени причини не сте во можност да ја следите он-лајн, средствата не се враќаат назад. Ќе може да ви се понуди и закаже друг слободен термин на предавачот кој ја држи обуката. Доколку сте фирма, компанија плаќањето се врши на принцип на изготвена профактура.

Основи на дигитална писменост

Обуката содржи 11 модули и е обликувана според стандардите промовирани во Рамката за основни дигитални вештини (Водич) – Оддел за образование – Обединето Кралство.

 • Модул 1 Вештини за дигитална основа
 • Модул 2 Онлајн комуникација
 • Модул 3 Дополнителни вештини за професионална онлајн комуникација
 • Модул 4 Справување со информации и содржини
 • Модул 5 Онлајн трансакции
 • Модул 6 Основни функции достапни на Edmodo
 • Модул 7 Дигитална образовна алатка за креирање на интерактивни квизови: Kahoot
 • Модул 8 On-line платформа за видео конференциска врска Zoom и Microsoft Teams
 • Модул 9 Практични вежби: Креирање Edmodo профили
 • Модул 10 Практични вежби: Креирање Kahoot квиз и креирање средби на Zoom
 • Модул 11 Блогирање во училница
 • Модул 12 Социјални мрежи во наставата

Комуникациски вештини

На овие обуки ќе научите како полесно да комуницирате во деловниот и приватниот живот.

 • Невербална комуникација
 • Вербална комуникација
 • Телефонска комуникација
 • Деловен Бон Тон (Принципи на машка и женска деловност)
 • Тимска координација
 • Евалуација на остварен резултат
 • Подготовка на CV и интевју за вработување
 • Менаџмент и лидерство
 • Продажба

Начини на одржување на обуките

Искористите ги сите предности на дигиталната трансформација преку организирани обуки и семинари за фирми или групи преку следниве можности:

 • On-line обуки
 • In-house обуки (обука за најмалку 5 лица од иста компанија)
 • 1 : 1 персонализирани обуки (во живо или on-line)
 • Ваучери за обуки (неограничена флексибилност и планирање на обуки по ваша желба и потреба)
 • Викенд обуки (специјално наменти за лица кои не се во можност да посетуваат обуки преку работната недела)

Закажете бесплатна индивидуална консултација

Закажете личен термин за бесплатна консултација во времетраење од 30 минути. Ќе Ви помогнеме да одберете адекватна обука според Вашата потреба во моментот.

Побарајте информации на: