ОТВОРЕТЕ ГИ ВАШИТЕ ПЕРСПЕКТИВИ – ОТКРИЈТЕ ЈА МОЌТА НА НЕВЕРБАЛНАТА КОМУНИКАЦИЈА

Подигнете го вашиот професионален потенцијал со Невербална Комуникација: Бизнис Вебинар 2024!”

Дали сте подготвени да го подигнете вашиот бизнис потенцијал на следното ниво? ЕУ ИНСТИТУТ Скопје ве поканува на вебинари за Невербална Комуникација во Фебруари 2024!

🚀 Подигнете го вашето знаење на повисоко ниво и проширете ги вашите хоризонти!

Секојдневно сме изложени на секаков вид комуникациски ситуации во бизнисот и личниот живот. Невербалната комуникација, попозната како “говор на тело”, игра клучна улога во нашите меѓучовечки односи и успехот на нашата работа.

🎓 Придружете се на нашите вебинари и освежете ги вештините за:

  1. Базичен говор на тело: Откријте ги тајните на говорот на телото и научете како да читате и интерпретирате неспособности на другите.
  2. Напреден говор на тело: Разберете го говорот на телото како моќен алат за влијание и преговарање.
  3. Профилизација: Научете како да профилизирате личности и како да создадете подобро разбирање во комуникацијата со различни типови луѓе.
  4. Евалуација: Дознајте повеќе за значењето на евалуацијата, со цел подобрувањето на вашиот говор на тело и комуникацијата.

За сите прашања и информации, контактирајте не на: contact@euinstitute.ue или на 077 660 363

💼 Зошто бизнис вебинари за Невербална Комуникација?

Во светот на бизнисот, каде секој чекор е значаен, нашите 4 модули ќе ви помогнат да станете свесни за вашиот личен говор на тело, невербална комуникација, и како можете да го подобрите истиот, за успех во вашата работа. Откријте ги важните аспекти на невербалната комуникација и стекнете практични вештини што ќе ви помогнат да го подобрите квалитетот на вашиот работен и личен живот. Нашиот целосно дизајниран курс вклучува сѐ што ви е потребно за разбирање и успешно користење на невербалната комуникација во различни контексти. Започнете го патот кон подобрена комуникација и осигурајте го вашето местото во успешниот свет на бизнисот и личниот развој.

🌟Квалитетен говор на тело е нешто што може да го подобри вашето професионално и лично искуство. Нашите вебинари за Невербална Комуникација во Фебруари 2024 се наменети за:

  1. Бизнис Професионалци: За оние кои работат во корпоративни средини и сакаат да напреднат во својата кариера со подобрување на комуникациските вештини.
  2. Менаџери и Лидери: За лидерите кои сакаат да го прошират своето влијание и да го подобрат тимското работење преку ефективна невербална комуникација.
  3. Продавачи и Преговарачи: За оние кои се занимаваат со продажба и преговори и сакаат да станат подобри и влијателни комуникатори.
  4. Сите кои го сфаќаат значењето на Невербалната Комуникација: За секој кој сака да го подигне своето разбирање за говорот на тело и да го користи во својата секојдневна комуникација.

📅 Резервирајте го вашето место за Бизнис Вебинарите во Фебруари 2024!

Не пропуштајте ја оваа прилика за професионален развој. Придружете ни се на нашите вебинари и крирајте подобра верзија од себеси во 2024!

За сите прашања и информации, контактирајте не на: contact@euinstitute.ue или на 077 660 363

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *