Публикација на 3 најдобри научни трудови

категорија: Брошура, Книга | 0

ЕУИНСТИТУТ Скопје ги публикуваше трите надобри научни трудови кои беа на лица, професори доктори на науки учесници на третата Интернационална научна конференција која се одржа он-лај на платформата зум.

Тема на конференцијата беше „Предизвици во менаџментот при пандемија КОВИД-19, професионални одговорности и човекови права“.

Од презентирани 20 научни трудови на тема економија, право и психологија организацискиот комитет и бордот во склоп на ЕУ ИНСТИТУТ Скопје ги публикуваше во печатена форма најдобрите три труда на англиски јазик и тоа на:

  • Проф.Д-р Беба Ракиќ, Факултет за Бизнис студии во Белград, Србија
  • Проф. Д-р Устијана Речкоска Шикоска, Универзитет за Информатика и Технологија “Св.Апостол Павле“ од Охрид, РС Македонија
  • Проф.Д-р Ибрахим Мала, Косово, Албанија

Одиме понатаму со нови теми, соработки и предизвици.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *