Перо Сарџоски
Директор на настава во Пегасус ЕЛС, член на Кралското друштво на уметности од Британија (FRSA), овластен обучувач за Едмодо, иноватор на наставни програми. Наградувана иновативна програма: Дигитална писменост на англиски јазик (2017 ELTons Innovation Awards Finalist, 2019 HundrED Collection).

Милчо Joваноски
Новинар и публицист, магистар по медиуми и комуникации. Сопственик и глаен и одговорен уредник на Публицитет.мк и дописник на Дојче Веле на македонски и Државно австралиско радио СБС-програма на македонски јазик. Автор на монографии. Добитник на бројни награди и признанија. Основач на здружението “За Трпејца со љубов“, организатор на манифестацијата “На зајдисонце“ и Интернационалната ликовна колонија во Трпејца.

Тања Турунџиева
Нутриционист

Светлана Трнинкова
Мр Логопед, Дипломиран дефектолог реедукатор Олигофренопедагог

Филип Петковски
Универзитет Американ Колеџ Скопје, Факултет за компјутерски науки и информатичка технологија

Димче Миланов
Црвен Крст Град Скопје

Горан Десковски
Професионален фотограф
Редовен соработник на здружението на DW, МАНУ, САНУ, PRAGMA music, BALKAN media, AWARD, Фондација Тоше Проески, како и во бројни познати портали, списанија и весници

Михаил Чавлески
Практикант