Уште една успешно реализирана соработка (работилница) помеѓу ЕУ ИНСТИТУТ Скопје и Колеџ Универзитет за Бизнис во Тирана, Албанија

На ден Среда, 14ти Јули 2021 година, ЕУ ИНСТИТУТ Скопје беше гостин на работилница заедно со свои претставници говорници, Проф. Д-р Зендел Абедин Шехи, Проф.Д-р Исмаил Алии и Верица Пандилоска Гичева.

Ова е една од повеќето соработки реализирани во 2021 година.

Имено, ЕУ ИНСТИТУТ Скопје и Колеџ Универзитет за Бизнис од Тирана во изминатите неколку месеци заеднички организираа две Интернационални конференции и објавија три публикации со повеќе од 45 авторски трудови на доктори на науки, учесници на меѓународните конференции.

Продолжуваме со идни проектни соработки засновани на реципроцитет, доверба и пријателство.

https://gopro.com/v/nrk16qEdlV32E

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *