Со зачленување во ЕУ Институт Скопје, добивате ексклузивна можност за специјализирани обуки, организирани патувања, како и придобивки и бенефити во форма на попуст при посета и користење ус луги во ресторани, хотели, туристички агенции и различни продавници.

 

Членска картичка на ЕУ Институт Скопје

  • Годишна членарина 3.150 ден.

Аплицирај за членска картичка на ЕУ Институт

 

 

*Очекувајте да бидете контактирани по поднесување на апликацијата.

 


Поволности со членската картичка на ЕУ Институт:

 


“BUSHI SPA & Resort” – Скопје

20% попуст на СПА и попуст во ресторанот


Хотел “Русија” – Скопје

Попуст на сместување во хотелот плус дополнителни попусти во:

10% попуст на цените во ресторан – “Хотел Русија”,

10% попуст на цените за услугите во “Скај бар”,

10% попуст на цените за услугите во фризерскиот салон “КОРАНИ ИС”

20% попуст на цените за услугите во спа центарот “ANNE SEMONIN”


Хотел “Центар” – Скопје

Попуст на хотелско сместување

(во зависност на собата)


Фитнес клуб “ATLETA” – Скопје

20% попуст на фитнес и аеробик


“Soul Kitchen Bar” – Скопје

15%попуст во лаунч барот


“ELITE Travel” – Скопје

Попуст од 5% до 7% во зависност од аранжманот


Хотел “INEX GORICA” – Охрид

23 € ноќевање со појадок

(попустот важи само вон летна сезона)

Резервациите одат преку “ЕЛИТ ТРАВЕЛ”

тел.070 252 187


“Bella Vista” Lounge bar & restaurant – Скопје

10% попуст


“Томче Спорт” – Кочани

10% попуст на асортиманот


“Anti Aging Center” by PROMOITALIA – Скопје

Попуст од 10% до 20% во однос на услугите кои не се на попуст


Хотел & Бистро “БЕЛА КУЌА” – Битола

Попуст на ноќевање со појадок


Хотел “Stone Bridge Suites”, Capitol Mall – Скопје

Попуст на ноќевање со појадок:

55 € еднокреветна соба

65 € двокреветна соба


Хотел “Garden Spa” – Скопје

Попусти на:

Rent a Car -20%

SPA и фризер -20%

Хотeлско сместување -35%


“ВИТА ДИЕТ КЛУБ” – Скопје

Попуст -20%


Lounge Bar “БИС” – Скопје

Попуст -15%