1 Март, Белград, Србија – Семинар: “Говор Тела и Самопоуздање”

категорија: Обуки, Промоции, Семинари | 0

ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија

Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!

 

Семинар

Тема: “Говор Тела и Самопоуздање”

 

Датум

Четврток, 1 Март од 18:30 до 21:00ч.

 

Локација

Хотел “Цептер”, Белград, Србија

 

 

Повеќе за настанот

Предавач:

Проф. Д-р Зендел Абедин Шехи

 

Онлајн пријави

Обавезна пријава на учесници поради изработка на Сертификати и резервација на место.

 

 

Галерија од настанот

Сподели: