12 и 13 Април, Скопје – Семинар: “Продажба и психологија на продажба”

категорија: Семинари | 0

 


ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија

Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!

 

Семинар

Тема: “Продажба и психологија на продажба”

 

Датум

Четврток и Петок, 12 и 13 Април од 18:00 до 22:00ч.

(пријава на учесници од 18:00 до 18:30ч. во Конференциска сала)

 

Локација

“Хотел Центар“ ( Олимписки Базен ), Скопје

 

Повеќе за настанот

ПРОГРАМА 12 Март Четврток

ПРАКТИЧНА РАБОТИЛНИЦА – 1 дел
– Кодекс на облекување
– Кодекс на однесување
– Личен став
– Говорот на телотот во продажба
– Однос со клиенти
– Однос со соработници

пауза

ПРАКТИЧНА РАБОТИЛНИЦА – 2 дел
– Каде, како и со кого да закажеме состанок ( кој клиент е наш таргет )
– Закажување состанок ( како да закажеме телефонски состанок )
– Запознавање и опуштање со клиенти
– Емпатија во продажба
– Како да ја подобриме личната продуктивност во продажбата
– Како да ја зголемиме продажбата

ПРОГРАМА 13 Март Петок

ПРАКТИЧНА РАБОТИЛНИЦА – 3 дел

– Продажен разговор

пауза

– Практични вежби за продажба

 

Онлајн пријави

Обавезна пријава на учесници поради изработка на Сертификати и резервација на место.


 

Сподели: