12 Октомври, Охрид – Семинар “Самодоверба”

категорија: Обуки, Работилници | 0

 


Онлајн пријави

Обавезна пријава на учесници поради изработка на Сертификати и резервација на место, најдоцна до 10 Октомври, 2018.

Котизација Бесплатно.

ПРИЈАВИ СЕ ОВДЕ

 

ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија

Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!

 

Тренинг обука

Тема “Самодоверба“

 

Датум

Петок, 12 Октомври од 18:30ч.

Пријава на учесници од 18:00ч.

 

Локација

Хотел UNIQUE, Охрид

 

Повеќе за настанот

Предавач:
Проф. Д-р Зендел Абедин Шехи,
Претседател на Европскиот Институт за менаџмент, право и дипломатија во Скопје,

Информации

телефон: 075 228 078

или

email: info@euinstitute.eu

 

Онлајн пријави

Обавезна пријава на учесници поради изработка на Сертификати и резервација на место, најдоцна до 10 Октомври, 2018.

Котизација Бесплатно.

ПРИЈАВИ СЕ ОВДЕ

 

Сподели: