15 Maj, Скопје – Семинар “Комуникација и контрола на емоции”

категорија: Обуки, Семинари | 0

 


Онлајн пријави

Обавезна пријава на учесници поради изработка на Сертификати и резервација на место.

Котизација по лице 1.200 денари.

ПРИЈАВИ СЕ ОВДЕ

 

ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија

Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!

 

Семинар

Тема “Комуникација и контрола на емоции“

 

Датум

Вторник, 15 Мај од 18:00 до 21:30ч.

Пријава на учесници од 18:00 до 18:30ч. во Конференциска сала.

 

Локација

Хотел “Буши”, Самоилова 21, Скопје

 

Повеќе за настанот

Комуникација и контрола на емоции преку говорот на телото:

  1. Научете како да комуницирате самоуверено
  2. Научете како полесно да се вработите
  3. Научете како да ги контролирате емоциите
  4. Подобрете ја самодовербата и харизмата
  5. Научете како да бидете успешни и комуникативни во колективот
  6. Спремете се за сите предизвици кои Ве чекаат во животот!

 

Предавач

Проф. Д-р Зендел Абедин Шехи

 

Информации

телефон: 075 228 078

или

email: info@euinstitute.eu

 

Онлајн пријави

Обавезна пријава на учесници поради изработка на Сертификати и резервација на место.

Котизација по лице 1.200 денари.

ПРИЈАВИ СЕ ОВДЕ

 

Сподели: