18 Октомври, 2017 година, Тирана, Албанија – Промоција на книгата “Gjuha e trupit”

категорија: Промоции | 0

 


ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија

 

Промоција

Промоција на книгата “Gjuha e trupit (Говорот на телото)” на Албански јазик.

 

Датум

18 Oктомври, 2017 година.

 

Локација

Академија на науки на Албанија, Тирана, Албанија

 

Повеќе за настанот

Предавач и автор на книгата:
Проф. Д-р Зендел Абедин Шехи

 

Галерија од настанот


 

Сподели: