24 Април, Скопје – Семинар и промоција на книгата: “Говорот на телото”

категорија: Промоции, Семинари | 0

ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија

Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!

 

Семинар и промоција

Тема: “Интуиција и самодоверба преку говорот на телото“ и промоција на книгата: “Говорот на телото” на: македонски, албански, англиски, германски и српски јазик.

 

Датум

Вторник, 24 Април од 18:00 до 22:00ч.

(пријава на учесници од 18:00 до 18:30ч. во Конференциска сала)

Промоција на книгата

Од 20:00 ч. во ресторанот на хотелот.

Предавач и автор на книгата:
Проф. Д-р Зендел Абедин Шехи

 

Локација

Хотел “Буши”, Самоилова 21, Скопје

 

Повеќе за настанот

Предавач и автор на книгата:
Проф. Д-р Зендел Абедин Шехи

 

Галерија од настанот

 


 

Сподели: