24 Октомври, Битола – Семинар “Мотивација”

категорија: Обуки, Работилници, Семинари | 0

 


Онлајн пријави

Котизација: Бесплатно

Обавезна пријава на учесници поради изработка на Сертификати и резервација на место.

 

ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија

Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!

 

Семинар

Тема “Мотивација“

 

Датум

Среда, 24 Октомври од 18:30 до 21:00ч.

Пријава на учесници од 18ч до 18:30ч.

 

Локација

Народен Театар Битола

 

Повеќе за настанот

Предавач: Проф. Д-р Зендел Абедин Шехи

инфо на тел: 075 228 078 или info@euinstitute.eu

 

 

Онлајн пријави

Обавезна пријава на учесници поради изработка на Сертификати и резервација на место.


 

Сподели: