26 Септември, Скопје – Семинар “Мотивација”

категорија: Обуки, Работилници | 0

 


Онлајн пријави

Обавезна пријава на учесници поради изработка на Сертификати и резервација на место

 

ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија

Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!

 

Семинар

Тема “Мотивација“

 

Датум

Среда, 26 Септември од 18:30 до 21:00ч.

Пријава на учесници од 18ч до 18:30ч.

 

Локација

Хотел “Bushi Spa&Resort” Скопје

 

Повеќе за настанот

 

 

Онлајн пријави

Обавезна пријава на учесници поради изработка на Сертификати и резервација на место


 

Сподели: