28 Септември, 2017 година, Скопје – Промоција на првата книга “Говорот на телото” на Македонски јазик

категорија: Промоции | 0

 


ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија

Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!

 

Промоција

Промоција на првата книга “Говорот на телото” на Македонски јазик.

 

Датум

Четврток, 28 Септември од 19:30ч.

 

Локација

Хотел “Александар Палас”

 

Повеќе за настанот

Предавач и автор на книгата:
Проф. Д-р Зендел Абедин Шехи

 

Галерија од настанот


 

Сподели: