29 и 30 Mај, Скопје – Тренинг обука “Разбудете го професионалецот во себе”

категорија: Обуки, Работилници | 0

 


Онлајн пријави

Обавезна пријава на учесници поради изработка на Сертификати и резервација на место, најдоцна до 28 Мај, 2018.

Котизација по лице 1.900 денари.

ПРИЈАВИ СЕ ОВДЕ

 

ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија

Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!

 

Тренинг обука

Тема “Разбудете го професионалецот во себе“

 

Датум

Вторник и Среда, 29 и 30 Мај од 18:00 до 21:00ч.

Пријава на учесници од 17:30 до 18:00ч.

 

Локација

Европски Институт, ул.9ти Мај бр.42/10, Скопје

 

Повеќе за настанот

 

ТРЕНИНГ ОБУКА 1 ден

– Професионален изглед
– Професионален став
– Личен став
– Говор на тело
– Директна комуникација
– Телефонска комуникација
– Однос со клиенти
– Однос со соработници

ТРЕНИНГ ОБУКА 2 ден

– Каде, како и со кого да закажеме состанок
(кој клиент е наш таргет)
– Закажување состанок (како телефонски да закажеме состанок)
– Запознавање и опуштање со клиенти
– Емпатија во продажба
– Како да ја подобриме личната продуктивност во продажбата
– Како да ја зголемиме продажбата
– Продажен разговор

– Практични вежби

Предавач:
Звонко Гичев,
Оперативен и Тренинг Менаџер во Европскиот Институт за менаџмент, право и дипломатија во Скопје,
Експерт за продажба и комуникации со повеќе од 15 години интернационално искуство во директна продажба, комуникации и тренинг на вработени.

Информации

телефон: 075 228 078

или

email: info@euinstitute.eu

 

Онлајн пријави

Обавезна пријава на учесници поради изработка на Сертификати и резервација на место, најдоцна до 28 Мај, 2018.

Котизација по лице 1.900 денари.

ПРИЈАВИ СЕ ОВДЕ

 

Сподели: