4 Август 2017 година, Скопје – Семинар „Емпатија и Храна“

категорија: Работилници, Семинари | 0

ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија

и Техничко-Технолошки Факултет, Велес

Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!

 

Семинар и Работилница

Тема: „Емпатија и Храна“

 

Датум

Петок, 4 Август од 18:00ч.

 

Локација

Хотел “Буши”, Самоилова 21, Скопје

 

Повеќе за настанот

Предавачи:

Проф. Д-р Зендел Абедин Шехи

Проф. Д-р Валентина Павлова

Доц. Д-р Татјана Блажевска

Надица Илиевска

ŞEYDA COŞKUN SUNUM – Турција

MELTEM SARKISLALI – Турција

 

Галерија од настанот

 


 

Сподели: