8 Февруари, Белград, Србија – Промоција на книгата “Говор Тела”

категорија: Промоции | 0

ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија

Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!

 

Промоција

Книга “Говор Тела”

 

Датум

Четврток, 8 Февруари од 19:00ч.

 

Локација

Библиотека Милутин Бојиќ, Белград, Србија

 

 

Повеќе за настанот

Автор:

Проф. Д-р Зендел Абедин Шехи

 

Галерија од настанот

Сподели: