ИНТЕГРИРАНА СОРАБОТКА: Одговорност и можности за комуникациски вештини и развој на детето ОГБ

Со радост споделуваме информација дека Јавната установа за деца – детската градинка “25 Мај” (ОГБ), во соработка со сите нејзини клонови (Сонце, Синоличка, Искра, Детелинка, Морковче, Пони) потпиша меморандумот за соработка, со цел штитење на заеднички цели и интереси со … Повеќе

Благодарници за успешно реализирани соработки во 2020 година

категорија: благодарници | 0

Почитувани следбеници, со особена чест и задоволство би сакале официјално да изразиме благодарност на сите оние кои беа дел од проектните активности на ЕУ ИНСТИТУТ Скопје во изминатата 2020 година. Во тоа име би сакале да ве известиме дека сите … Повеќе