7-ма Интернационална научна конференција

“Фокус на иднината – Заеднички да се соочиме со предизвикот на пост Ковид-19“ Цел на конференцијата Универзитетскиот колеџ за бизнис заедно со своите партнери ја организираше VII-тата меѓународна научна конференција насловена: „Фокус на иднината – заеднички да се соочиме со … Повеќе

Успешно реализирана III-та Интернационална Научна Конференција

категорија: конференции | 0

Не ден 27 Фебруари 2021 година успешно се реализираше 3та научна конференција на тема „Предизвици во менаџментот при  пандемија КОВИД-19, професионални одговорности и човекови права“. Организатор беше Европски Институт за менаџмент, право и дипломатија во соработка со ЕУ ИНСТИТУТ Скопје, … Повеќе

Повик за трудови и документи за III-та Интернационална Научна Конференција

категорија: конференции | 0

Конференцијата ќе се одржи онлајн на 27 Февруари 2021 година, со почеток во 10ч на платформата ZOOM. Тема: „Предизвици во менаџментот при пандемија КОВИД-19, професионални одговорности и човекови права“ ЦЕЛ НА КОНФЕРЕНЦИЈАТА Да ги пречека интернационалните партнери на образовните институции … Повеќе