13 Ноември, Скопје – Семинар “Комуникација”

категорија: Обуки, Работилници, Семинари | 0

  Онлајн пријави Котизација: 2400 денари, 70% попуст, 700 денари Обавезна пријава на учесници поради изработка на Сертификати и резервација на место. пријава и инфо на info@euinstitute.eu, уплата на жиро с-ка: НЛБ 210073152360148   ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и … Повеќе

Сподели:

24 Октомври, Битола – Семинар “Мотивација”

категорија: Обуки, Работилници, Семинари | 0

  Онлајн пријави Котизација: Бесплатно Обавезна пријава на учесници поради изработка на Сертификати и резервација на место.   ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!   Семинар Тема “Мотивација“   Датум … Повеќе

Сподели:

12 Октомври, Охрид – Семинар “Самодоверба”

категорија: Обуки, Работилници | 0

  Онлајн пријави Обавезна пријава на учесници поради изработка на Сертификати и резервација на место, најдоцна до 10 Октомври, 2018. Котизација Бесплатно.   ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!   … Повеќе

Сподели:

26 Септември, Скопје – Семинар “Мотивација”

категорија: Обуки, Работилници | 0

  Онлајн пријави Обавезна пријава на учесници поради изработка на Сертификати и резервација на место   ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!   Семинар Тема “Мотивација“   Датум Среда, 26 … Повеќе

Сподели:

21 Јуни, Охрид – Летно Школо за Млади Лидери и Менаџери на англиски јазик

категорија: Обуки, Работилници | 0

Online application Mandatory application for participants due to reservations.   EU INSTITUTE of Management, Law and Diplomacy With great honor and pleasure we invite you to participate!   Summer School Young Leaders and Managers   Date Begins 21 June 2018. … Повеќе

Сподели:

31 Mај, Универзитет Св. Апостол Павле, Охрид – Oбука “Говорот на Телото“

категорија: Обуки, Работилници | 0

Еднодневна едукација за студенти во Државниот Универзитет “Св.Апостол Павле“ во Охрид ! На 31 Мај во 11ч. во Државниот Универзитет “Св.Апостол Павле” во Охрид, се одржа обука за студенти на тема “ГОВОРОТ НА ТЕЛОТО“. Универзитетот “Св.Апостол Павле” од Охрид под … Повеќе

Сподели:

30 Mај, УД Мирка Гинова, Битола – Oбука “Говорот на Телото“

категорија: Обуки, Работилници | 0

Еднодневно усовршување на кадарот во домовите за студенти и ученици во Битола !  На 30 Мај во 12ч. во Државниот ученички дом “Мирка Гинова”, се одржа обука за кадарот на овој ученички дом. Државниот ученички дом “Мирка Гинова” од Битола … Повеќе

Сподели:

29 и 30 Mај, Скопје – Тренинг обука “Разбудете го професионалецот во себе”

категорија: Обуки, Работилници | 0

  Онлајн пријави Обавезна пријава на учесници поради изработка на Сертификати и резервација на место, најдоцна до 28 Мај, 2018. Котизација по лице 1.900 денари.   ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија Со голема чест и задоволство Ве покануваме … Повеќе

Сподели:

15 Maj, Скопје – Семинар “Комуникација и контрола на емоции”

категорија: Обуки, Семинари | 0

  Онлајн пријави Обавезна пријава на учесници поради изработка на Сертификати и резервација на место. Котизација по лице 1.200 денари.   ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!   Семинар Тема … Повеќе

Сподели:

Обуки

категорија: Обуки | 0

Придружете се на нашите обуки. Унапредте ја својата кариера, остварете подобри резултати и зголемете ги вашите приходи. Основи на дигитална писменост Обуката содржи 11 модули и е обликувана според стандардите промовирани во Рамката за основни дигитални вештини (Водич) – Оддел … Повеќе

Сподели: