24 Април, Скопје – Семинар и промоција на книгата: “Говорот на телото”

категорија: Промоции, Семинари | 0

ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!   Семинар и промоција Тема: “Интуиција и самодоверба преку говорот на телото“ и промоција на книгата: “Говорот на телото” на: македонски, албански, англиски, германски и … Повеќе

Сподели:

1 Март, Белград, Србија – Семинар: “Говор Тела и Самопоуздање”

категорија: Обуки, Промоции, Семинари | 0

ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!   Семинар Тема: “Говор Тела и Самопоуздање”   Датум Четврток, 1 Март од 18:30 до 21:00ч.   Локација Хотел “Цептер”, Белград, Србија     Повеќе … Повеќе

Сподели:

8 Февруари, Белград, Србија – Промоција на книгата “Говор Тела”

категорија: Промоции | 0

ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!   Промоција Книга “Говор Тела”   Датум Четврток, 8 Февруари од 19:00ч.   Локација Библиотека Милутин Бојиќ, Белград, Србија     Повеќе за настанот … Повеќе

Сподели:

18 Октомври, 2017 година, Тирана, Албанија – Промоција на книгата “Gjuha e trupit”

категорија: Промоции | 0

  ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија   Промоција Промоција на книгата “Gjuha e trupit (Говорот на телото)” на Албански јазик.   Датум 18 Oктомври, 2017 година.   Локација Академија на науки на Албанија, Тирана, Албанија   Повеќе за … Повеќе

Сподели:

28 Септември, 2017 година, Скопје – Промоција на првата книга “Говорот на телото” на Македонски јазик

категорија: Промоции | 0

  ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!   Промоција Промоција на првата книга “Говорот на телото” на Македонски јазик.   Датум Четврток, 28 Септември од 19:30ч.   Локација Хотел “Александар … Повеќе

Сподели: