13 Ноември, Скопје – Семинар “Комуникација”

категорија: Обуки, Работилници, Семинари | 0

  Онлајн пријави Котизација: 2400 денари, 70% попуст, 700 денари Обавезна пријава на учесници поради изработка на Сертификати и резервација на место. пријава и инфо на info@euinstitute.eu, уплата на жиро с-ка: НЛБ 210073152360148   ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и … Повеќе

Сподели:

24 Октомври, Битола – Семинар “Мотивација”

категорија: Обуки, Работилници, Семинари | 0

  Онлајн пријави Котизација: Бесплатно Обавезна пријава на учесници поради изработка на Сертификати и резервација на место.   ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!   Семинар Тема “Мотивација“   Датум … Повеќе

Сподели:

15 Maj, Скопје – Семинар “Комуникација и контрола на емоции”

категорија: Обуки, Семинари | 0

  Онлајн пријави Обавезна пријава на учесници поради изработка на Сертификати и резервација на место. Котизација по лице 1.200 денари.   ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!   Семинар Тема … Повеќе

Сподели:

24 Април, Скопје – Семинар и промоција на книгата: “Говорот на телото”

категорија: Промоции, Семинари | 0

ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!   Семинар и промоција Тема: “Интуиција и самодоверба преку говорот на телото“ и промоција на книгата: “Говорот на телото” на: македонски, албански, англиски, германски и … Повеќе

Сподели:

12 и 13 Април, Скопје – Семинар: “Продажба и психологија на продажба”

категорија: Семинари | 0

  ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!   Семинар Тема: “Продажба и психологија на продажба”   Датум Четврток и Петок, 12 и 13 Април од 18:00 до 22:00ч. (пријава на … Повеќе

Сподели:

27 Март, Скопје – Семинар: “Говорот на телото во бизнисот”

категорија: Семинари | 0

  ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!   Семинар Тема: “Говорот на телото во бизнисот”   Датум Среда, 27 Март од 18:30 до 21:00ч.   Локација Хотел “Центар” (Олимписки базен), Скопје … Повеќе

Сподели:

1 Март, Белград, Србија – Семинар: “Говор Тела и Самопоуздање”

категорија: Обуки, Промоции, Семинари | 0

ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!   Семинар Тема: “Говор Тела и Самопоуздање”   Датум Четврток, 1 Март од 18:30 до 21:00ч.   Локација Хотел “Цептер”, Белград, Србија     Повеќе … Повеќе

Сподели:

4 Август 2017 година, Скопје – Семинар „Емпатија и Храна“

категорија: Работилници, Семинари | 0

ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија и Техничко-Технолошки Факултет, Велес Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!   Семинар и Работилница Тема: „Емпатија и Храна“   Датум Петок, 4 Август од 18:00ч.   Локација Хотел “Буши”, Самоилова … Повеќе

Сподели: