Дипломатијата и улогата на говорот на телото

категорија: Говорот на телото | 0

Кога ќе го видиме пишан зборот дипломатија, веројатно веднаш замислуваме вести, претставници од неколку земји кои седат наоколу и се обидуваат да постигнат договор за која било тема и слично. Говорот на телото е составен дел од дипломатијата меѓу народите, … Повеќе