Од блиску со Горан Десковски

категорија: Интервјуа | 0

Го запознав 1995 година на приватна забава во еден скопски ресторан, култен за вечерни дружења. Во тоа време сеуште бев дете кое започнуваше да настапува по ресторани, клубови и дискотеки. Не знаев дека е познат професионален македонски фотограф. При нашето … Повеќе

Од блиску со Тања Турунџиева

категорија: Интервјуа | 1

Денес гостин во блогот е една навидум нежна плавуша која само така изгледа однадвор, оддалеку. Во суштина е од оние железни жени која цел живот се бори сама. Посветена на семејството и својата работа, до максимум. Се дава себе си … Повеќе

Од блиску со Милчо Јованоски

категорија: Интервјуа | 2

Го запознав пред 22 години во радио Охрид. Во тоа време кога ќе имав нов музички сингл секогаш одев во радиото да им однесам ЦД како носач на звук за да имаат да пуштаат на програма. Тој ме пречека како … Повеќе