Љубов, жртвување и посветеност вистинското значење на Св.Валентин

Во услови на глобална пандемија верувам дека овој празник симболично ќе го обележиме во удобноста на сопствениот дом или пак можеби со некоја заедничка прошетка низ снежните паркови или планини со оние кои ги сакаме. На секој човек му е … Повеќе