7-ма Интернационална научна конференција

“Фокус на иднината – Заеднички да се соочиме со предизвикот на пост Ковид-19“ Цел на конференцијата Универзитетскиот колеџ за бизнис заедно со своите партнери ја организираше VII-тата меѓународна научна конференција насловена: „Фокус на иднината – заеднички да се соочиме со … Повеќе

Публикација на 3 најдобри научни трудови

категорија: Брошура, Книга | 0

ЕУИНСТИТУТ Скопје ги публикуваше трите надобри научни трудови кои беа на лица, професори доктори на науки учесници на третата Интернационална научна конференција која се одржа он-лај на платформата зум. Тема на конференцијата беше „Предизвици во менаџментот при пандемија КОВИД-19, професионални … Повеќе

3та Интернационална научна конференција

категорија: Uncategorized | 0

ЦЕЛ НА КОНФЕРЕНЦИЈАТА Европскиот институт за менаџмент, право и дипломатија Скопје организира 3-та меѓународна научна конференција под наслов „Менаџмент предизвици во пандемијата КОВИД-19, професионални одговорности и човекови права“ со соработка: Европски институт за менаџмент, право и дипломатија; ЕУ ИНСТИТУТ Скопје; … Повеќе