Од блиску со м-р Светлана Трнинкова

категорија: Интервјуа | 0

Се вели дека е благодет секој од нас да работи она за што се школувал, да го сака она што го работи и најважно од се, од тоа да може да егзистира. Денеска имаме вистински пример за една таква личност. … Повеќе