Успешно реализирана III-та Интернационална Научна Конференција

категорија: конференции | 0

Не ден 27 Фебруари 2021 година успешно се реализираше 3та научна конференција на тема „Предизвици во менаџментот при  пандемија КОВИД-19, професионални одговорности и човекови права“. Организатор беше Европски Институт за менаџмент, право и дипломатија во соработка со ЕУ ИНСТИТУТ Скопје, … Повеќе