Од блиску со Перо Сарџоски

категорија: Интервјуа | 0

Почитувани читатели,  денешен гостин на блогот е Перо Сарџоски, директор на настава во Пегасус ЕЛС Тетово. Се познаваме долги години уште од деца па затоа слободно можам да кажам дека не зближи тоа што секогаш бевме различни од средината во која … Повеќе