Од блиску со Горан Десковски

категорија: Интервјуа | 0

Го запознав 1995 година на приватна забава во еден скопски ресторан, култен за вечерни дружења. Во тоа време сеуште бев дете кое започнуваше да настапува по ресторани, клубови и дискотеки. Не знаев дека е познат професионален македонски фотограф. При нашето … Повеќе