Христос се роди-Честит Божиќ!

категорија: Божиќ | 0

Во денови на економска, енергетска, медицинска криза повеќе од неопходна ни е потребата за радост, среќа и верба кон бог. Еден од најголемите христијански празници верувам дека ќе ни придонесе кон барем на миг помислата и желбата дека треба да … Повеќе