8ми Март

категорија: 8ми Март | 0

Меѓународниот ден на жената како празник има само симболичен статус. Клучна цел на овој ден е симболичната прослава на достигнувањата на жените и зголемувањето на нивната видливост во општеството. Жената, која е таа? Онаа која со храброст и издржливост се … Повеќе