ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

29 и 30 Mај, Скопје – Тренинг обука “Разбудете го професионалецот во себе”

|

  Онлајн пријави Обавезна пријава на учесници поради изработка на Сертификати и резервација на место, најдоцна до 28 Мај, 2018. Котизација по лице 1.900 денари.   ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија... Повеќе

15 Maj, Скопје – Семинар “Комуникација и контрола на емоции”

|

  Онлајн пријави Обавезна пријава на учесници поради изработка на Сертификати и резервација на место. Котизација по лице 1.200 денари.   ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија Со голема чест и задоволство... Повеќе

24 Април, Скопје – Семинар и промоција на книгата: “Говорот на телото”

|

ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!   Семинар и промоција Тема: “Интуиција и самодоверба преку говорот на телото“ и промоција на книгата: “Говорот на... Повеќе

12 и 13 Април, Скопје – Семинар: “Продажба и психологија на продажба”

|

  ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!   Семинар Тема: “Продажба и психологија на продажба”   Датум Четврток и Петок, 12 и 13... Повеќе