13 Ноември, Скопје – Семинар “Комуникација”

категорија: Обуки, Работилници, Семинари | 0

  Онлајн пријави Котизација: 2400 денари, 70% попуст, 700 денари Обавезна пријава на учесници поради изработка на Сертификати и резервација на место. пријава и инфо на info@euinstitute.eu, уплата на жиро с-ка: НЛБ 210073152360148   ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и … Повеќе

Сподели:

24 Октомври, Битола – Семинар “Мотивација”

категорија: Обуки, Работилници, Семинари | 0

  Онлајн пријави Котизација: Бесплатно Обавезна пријава на учесници поради изработка на Сертификати и резервација на место.   ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!   Семинар Тема “Мотивација“   Датум … Повеќе

Сподели:

12 Октомври, Охрид – Семинар “Самодоверба”

категорија: Обуки, Работилници | 0

  Онлајн пријави Обавезна пријава на учесници поради изработка на Сертификати и резервација на место, најдоцна до 10 Октомври, 2018. Котизација Бесплатно.   ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!   … Повеќе

Сподели:

26 Септември, Скопје – Семинар “Мотивација”

категорија: Обуки, Работилници | 0

  Онлајн пријави Обавезна пријава на учесници поради изработка на Сертификати и резервација на место   ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!   Семинар Тема “Мотивација“   Датум Среда, 26 … Повеќе

Сподели:

21 Јуни, Охрид – Летно Школо за Млади Лидери и Менаџери на англиски јазик

категорија: Обуки, Работилници | 0

Online application Mandatory application for participants due to reservations.   EU INSTITUTE of Management, Law and Diplomacy With great honor and pleasure we invite you to participate!   Summer School Young Leaders and Managers   Date Begins 21 June 2018. … Повеќе

Сподели:

31 Mај, Универзитет Св. Апостол Павле, Охрид – Oбука “Говорот на Телото“

категорија: Обуки, Работилници | 0

Еднодневна едукација за студенти во Државниот Универзитет “Св.Апостол Павле“ во Охрид ! На 31 Мај во 11ч. во Државниот Универзитет “Св.Апостол Павле” во Охрид, се одржа обука за студенти на тема “ГОВОРОТ НА ТЕЛОТО“. Универзитетот “Св.Апостол Павле” од Охрид под … Повеќе

Сподели:

30 Mај, УД Мирка Гинова, Битола – Oбука “Говорот на Телото“

категорија: Обуки, Работилници | 0

Еднодневно усовршување на кадарот во домовите за студенти и ученици во Битола !  На 30 Мај во 12ч. во Државниот ученички дом “Мирка Гинова”, се одржа обука за кадарот на овој ученички дом. Државниот ученички дом “Мирка Гинова” од Битола … Повеќе

Сподели:

29 и 30 Mај, Скопје – Тренинг обука “Разбудете го професионалецот во себе”

категорија: Обуки, Работилници | 0

  Онлајн пријави Обавезна пријава на учесници поради изработка на Сертификати и резервација на место, најдоцна до 28 Мај, 2018. Котизација по лице 1.900 денари.   ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија Со голема чест и задоволство Ве покануваме … Повеќе

Сподели:

15 Maj, Скопје – Семинар “Комуникација и контрола на емоции”

категорија: Обуки, Семинари | 0

  Онлајн пријави Обавезна пријава на учесници поради изработка на Сертификати и резервација на место. Котизација по лице 1.200 денари.   ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!   Семинар Тема … Повеќе

Сподели:

24 Април, Скопје – Семинар и промоција на книгата: “Говорот на телото”

категорија: Промоции, Семинари | 0

ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!   Семинар и промоција Тема: “Интуиција и самодоверба преку говорот на телото“ и промоција на книгата: “Говорот на телото” на: македонски, албански, англиски, германски и … Повеќе

Сподели:

12 и 13 Април, Скопје – Семинар: “Продажба и психологија на продажба”

категорија: Семинари | 0

  ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!   Семинар Тема: “Продажба и психологија на продажба”   Датум Четврток и Петок, 12 и 13 Април од 18:00 до 22:00ч. (пријава на … Повеќе

Сподели:

11 Април, Скопје – Обука: “Како може интуицијата на сите да ни помогне во животот”

категорија: Обуки | 0

  ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!   Семинар Тема: “Како може интуицијата на сите да ни помогне во животот”   Датум Среда, 11 Април од 17:30 до 21:30ч.   Локација … Повеќе

Сподели:

27 Март, Скопје – Семинар: “Говорот на телото во бизнисот”

категорија: Семинари | 0

  ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!   Семинар Тема: “Говорот на телото во бизнисот”   Датум Среда, 27 Март од 18:30 до 21:00ч.   Локација Хотел “Центар” (Олимписки базен), Скопје … Повеќе

Сподели:

1 Март, Белград, Србија – Семинар: “Говор Тела и Самопоуздање”

категорија: Обуки, Промоции, Семинари | 0

ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!   Семинар Тема: “Говор Тела и Самопоуздање”   Датум Четврток, 1 Март од 18:30 до 21:00ч.   Локација Хотел “Цептер”, Белград, Србија     Повеќе … Повеќе

Сподели:

8 Февруари, Белград, Србија – Промоција на книгата “Говор Тела”

категорија: Промоции | 0

ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!   Промоција Книга “Говор Тела”   Датум Четврток, 8 Февруари од 19:00ч.   Локација Библиотека Милутин Бојиќ, Белград, Србија     Повеќе за настанот … Повеќе

Сподели:

18 Октомври, 2017 година, Тирана, Албанија – Промоција на книгата “Gjuha e trupit”

категорија: Промоции | 0

  ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија   Промоција Промоција на книгата “Gjuha e trupit (Говорот на телото)” на Албански јазик.   Датум 18 Oктомври, 2017 година.   Локација Академија на науки на Албанија, Тирана, Албанија   Повеќе за … Повеќе

Сподели:

28 Септември, 2017 година, Скопје – Промоција на првата книга “Говорот на телото” на Македонски јазик

категорија: Промоции | 0

  ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!   Промоција Промоција на првата книга “Говорот на телото” на Македонски јазик.   Датум Четврток, 28 Септември од 19:30ч.   Локација Хотел “Александар … Повеќе

Сподели:

4 Август 2017 година, Скопје – Семинар „Емпатија и Храна“

категорија: Работилници, Семинари | 0

ЕУ ИНСТИТУТ за Менаџмент, Право и Дипломатија и Техничко-Технолошки Факултет, Велес Со голема чест и задоволство Ве покануваме на учество!   Семинар и Работилница Тема: „Емпатија и Храна“   Датум Петок, 4 Август од 18:00ч.   Локација Хотел “Буши”, Самоилова … Повеќе

Сподели: