Благодарници за успешно реализирани соработки во 2020 година

категорија: благодарници | 0

Почитувани следбеници, со особена чест и задоволство би сакале официјално да изразиме благодарност на сите оние кои беа дел од проектните активности на ЕУ ИНСТИТУТ Скопје во изминатата 2020 година. Во тоа име би сакале да ве известиме дека сите кои дадоа индиректен/директен придонес во нашето работење да ги испочитуваме со еден мал знак на внимание, благодарници кои ќе ги врачиме електронски поради запазување на Ковид-19 мерки и протоколи. Добрите практики и примери на успешна соработка и полињата во кои делува нашата организација дадоа навистина позитивни резултати и унапредување за поефективни општествени промени. Веруваме дека 2021 година ќе имаме можност повторно да соработуваме на различни проекти, манифестации и едукации.

 1. НУУБ Св. Климент Охридски Битола
 2. дир. Бојан Стефановски, НУУБ Св.Климент Охридски Битола
 3. Фатма Бајрам Аземовска, Битола
 4. Национална установа, библиотека Григор Прличев Охрид
 5. дир. Гордана Змејковска, НУ Григор Прличев Охрид
 6. Милчо Јованоски, Охрид
 7. Портал ПУБЛИЦИТЕТ МК Охрид
 8. Портал БИТОЛАЊУЗ Битола
 9. Сашо Ристевски, Битола
 10. Горан Десковски, Скопје
 11. Светлана Трнинкова, дефектолог ОУ Ванчо Прке Штип
 12. Тања Турунџиева, нутриционист ТАГАМА Скопје
 13. Перо Сарџоски, дир. на настава Пегасус ЕЛС – Тетово
 14. Пегасус ЕЛС – Тетово училиште за англиски јазик
 15. Валентина Колеска, секретар ОО Црвен Крст Скопје
 16. Дени Андонов, Скопје Дизајн веб сајт – визуелизација и имиџ
 17. Слободанка Илиевска, уредник во ТВ АЛфа
 18. ТВ АЛФА Скопје
 19. Јована Стојменовиќ, уредник во ТВ Сител
 20. Александар Блажевски, уредник во ТВ СИТЕЛ
 21. ТВ СИТЕЛ Скопје
 22. Јелена Спенџарска, водител во ТВ Канал 5
 23. ТВ Канал 5 Скопје
 24. Јасмина Никова, уредник и водител во МТВ
 25. МРТВ
 26. Димче Миланов, Црвен Крст Скопје
 27. Филип Петковски, Скопје

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *