Промоција на публикација: Невербална комуникација

Почитувани следбеници, со особена чест и задоволство ве покануваме на промоција на првата книга за Невербална Комуникација од македонски автор Верица П. Гичева напишана на македонски јазик. Промоцијата на книгата ќе се одржи на ден Среда, 23ти Јуни со почеток, … Повеќе

Јога во седечка положба

категорија: Uncategorized, Јога | 0

Почитувани следбеници, верувам дека се одморивте и наспавте. Денешното утро ни донесе светол и помалку студен ден. Фебруари како месец ни овозможи за првпат оваа година да почуствуваме вистинска зима со снег на кој сите ние му се израдувавме. Знам … Повеќе

3та Интернационална научна конференција

категорија: Uncategorized | 0

ЦЕЛ НА КОНФЕРЕНЦИЈАТА Европскиот институт за менаџмент, право и дипломатија Скопје организира 3-та меѓународна научна конференција под наслов „Менаџмент предизвици во пандемијата КОВИД-19, професионални одговорности и човекови права“ со соработка: Европски институт за менаџмент, право и дипломатија; ЕУ ИНСТИТУТ Скопје; … Повеќе

Св.Трифун празник на винарите и пијалок на боговите

Многумина милуваат да речат дека не го слават Св.Валентин со образложение дека е католички празник туку го слават Св.Трифун како православен празник. Факт е дека сите ние му даваме важност на овој ден особено оние кои штотуку се во врска … Повеќе